2021 TimeTransit Delfshaven animatie

Bewegend beeld uit het digitale platform TimeTransit Delfshaven!

Van de vorig jaar gelanceerde VR-reconstructie is zeer realistisch bewegend beeld gemaakt dat je terugbrengt naar het Delfshaven van de 17e eeuw. Vlieg mee in vogelvlucht door de havens van toen en zie hoe in de Kolck, Buizenwaal, Oude en Nieuwe Haven schepen liggen te wachten op vertrek naar verre oorden. Door dit spectaculaire beeld ben je live aanwezig in de 17e eeuw!

Met het digitale platform TimeTransit bezoek je het Delfshaven van 1620. Je kijkt rond in de virtuele omgeving, leest informatie over die tijd en ontmoet bewoners van toen én nu. In TimeTransit komen de historische wereld, de huidige wereld en de digitale wereld samen; een bijzondere belevenis voor alle leeftijden.

Binnen het platform zijn vier locaties digitaal gereconstrueerd: de huidige Aelbrechtskolk, Voorhaven en Achterhaven (2 locaties). Bekijk HIER de Voorhaven 360˚rondom! Je kan informatie aanklikken over Delfshaven en haar bewoners binnen de thema’s architectuur & kunst, dagelijks leven, handel, VOC, slavernij, migratie, schepen en religie. Het platform is te bekijken vanachter de pc via www.timetransit.nl of voor mobiel ter plekke met de gratis app TimeTransit Delfshaven. Je ziet hoe de omgeving in de loop der tijd flink is veranderd.

Bekijk hieronder de animatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *